Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem przychodzi ochota na coś słodkiego.Zostały mi biszkopty z jogurtowca i wymyśliłam na szybko te kokosanki. Polecam.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4433
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5893
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12663
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4433
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5893
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12663
Składniki
Masło,mleko ,cukier i kakao rozpuszczamy w rondelku na gorąco,cały czas mieszając. Osobno na talerzu wysypujemy wiórki kokosowe. Gdy polewa jest już gotowa,biszkopty nabijamy na patyczek,zamaczamy w polewie i na talerzu obsypujemy kokosem. Układamy obok siebie na tacy,by nie zlepiły się. Dać do lodówki do zastygnięcia. Życzę smacznego.