Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla tych co lubią masiaste ciasta......
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2277
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4366
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1282
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 268
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2277
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4366
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1282
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 268
Składniki
4 białka ubic na sztywną piane, dodac 4 łyżki cukru dalej ubijac, proszek do pieczenia wymieszać z mąką, podzielic na pół, 1 cz. dodać do białek oraz polowe kokosu wylac na blache i upiec, beze na złoty kolor, postąpić identycznie z reszta bialek, 4 łyżkami cukru, mąą z proszkiem
mango obrac podzielić na cząstki, tak samo postąpić z brzoskwiniami, włożyc do garnka zasypać resztą cukru i przesmażyć az zrobi sie papka, dodac do tego mleko zagotować, rozrobić budyń w odrobinie mleka i wlac na wrzace mleko z mango , gotowac jak zwykły budyń, mieszajac aby nie bylo grudek, ostudzic, masło utrzeć dodawac po łyżce zimny budyn, posmarowac masa spodnią beze przykryć drugą, również posmarowac wierzch, posypac tartą czekoladą, smacznego.....