Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla tych co lubią masiaste ciasta......
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326323
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12055
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16751
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5449
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326323
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12055
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16751
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5449
Składniki
4 białka ubic na sztywną piane, dodac 4 łyżki cukru dalej ubijac, proszek do pieczenia wymieszać z mąką, podzielic na pół, 1 cz. dodać do białek oraz polowe kokosu wylac na blache i upiec, beze na złoty kolor, postąpić identycznie z reszta bialek, 4 łyżkami cukru, mąą z proszkiem
mango obrac podzielić na cząstki, tak samo postąpić z brzoskwiniami, włożyc do garnka zasypać resztą cukru i przesmażyć az zrobi sie papka, dodac do tego mleko zagotować, rozrobić budyń w odrobinie mleka i wlac na wrzace mleko z mango , gotowac jak zwykły budyń, mieszajac aby nie bylo grudek, ostudzic, masło utrzeć dodawac po łyżce zimny budyn, posmarowac masa spodnią beze przykryć drugą, również posmarowac wierzch, posypac tartą czekoladą, smacznego.....