Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsze ciasto na świecie:) Makaronikowe - alternatywa mazurka;)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 285
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 234
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1354
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 285
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 234
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1354
Składniki
Dobrze wymieszać białka z cukrem, dodać wiórki, posiekane orzechy. Wstawić do piekarnika 140 st.C (130 st.C termoobieg) na jakies 20 minut, aż ciasto się lekko zarumieni. W międzyczasie zmiksować na krem obrany miąższ mango, mascarpone i sok z limonki. Wyłożyc go na ostudzone ciasto. Na wierzchu ułożyć kompozycję z dowolnych owoców.
Przed podaniem schłodzić w lodówce. Smacznego:)