Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kotleciki z pieczarkami"
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 177
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 326
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 602
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 177
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 326
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 602
Składniki
Chleb zalej mlekiem, namocz, odciśnij. Cebulę obierz, pokrój w kostkę, zeszklij na niewielkiej ilości oleju. Pieczarki oczyść, pokrój, podduś na maśle klarowanym. Przypraw do smaku, ostudź, zmiel.
Chleb, jajka, cebulę, ziarna słonecznika i pieczarki wyrób, posyp przyprawą do gyrosa, przypraw solą i pieprzem (jeśli masa jest rzadka, wsyp trochę bułki tartej). Uformuj kotlety, obtocz w bułce tartej. Usmaż na oleju.
czas przygotowania: 30 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 1,50 złŹródło: Chwila dla Ciebie