Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj polecam do kolekcji krem budyniowo - krówkowy, bardzo prosty i smaczny . Polecam do ciast , tortów i deserów.
mikser, miska szklana, garnek, szklanka o poj. 250 ml, łyżka,
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 218
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 793
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2825
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 218
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 793
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2825
Składniki
Masło zmiksować na puszystą masę, dodając porcjami masę kajmakową. Mleko 200 ml. zagotować , a w pozostałym mleku rozmieszać proszek budyniowy. Do gotującego mleka energicznie mieszając wlewać rozmieszany proszek budyniowy. Mieszać i gotować aż budyń stanie się gęsty. Budyń odłożyć do całkowitego wystudzenia co jakiś czas przemieszać. Zakryć folią spożywczą. Do masy kajmakowej z masłem dodawać porcjami miksując na średnich obrotach miksera całkowicie wystudzony, zimny budyń. Miksować do połączenia składników. Smacznego