Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty domowy krem budyniowy który możesz użyć do ulubionych wypieków
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4485
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5913
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1372
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12710
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4485
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5913
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1372
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12710
Składniki
w 0,5 szkl mleka rozpuszczasz proszek budyniowy pozostałe mleko zagotować z cukrem ,do gotującego sie mleka wlewam zawartość szklanki ciągle mieszając gotuje aż zgęstnieje budyń odstawiam do całkowitego ostudzenia .Miękką margarynę daje do miski i po łyżce dodaje zimny budyń i ucieram z margaryna aż budyń sie skończy i masa grotowa i można ja wykorzystać do rożnego rodzaju ciast smacznego