Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty domowy krem budyniowy który możesz użyć do ulubionych wypieków
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1911
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6327
Polecam.
Odsłon: 352
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 793
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 356
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1911
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6327
Polecam.
Odsłon: 352
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 793
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 356
Składniki
w 0,5 szkl mleka rozpuszczasz proszek budyniowy pozostałe mleko zagotować z cukrem ,do gotującego sie mleka wlewam zawartość szklanki ciągle mieszając gotuje aż zgęstnieje budyń odstawiam do całkowitego ostudzenia .Miękką margarynę daje do miski i po łyżce dodaje zimny budyń i ucieram z margaryna aż budyń sie skończy i masa grotowa i można ja wykorzystać do rożnego rodzaju ciast smacznego