Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszny krem do przekładania wafli tortowych. Zmiksowane masło połączone z masą krówkową to pyszne połączenie. Wafle przełożone takim kremem to po prosu pyszny deser który polecam.
mikser, miska, łyżka,
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 1214
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 329
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 37
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 1214
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 329
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 37
Składniki
Masło zmiksować na puszystą masę, cały czas miksując dodawać porcjami masę krówkową. Po połączeniu gotowy krem włożyć na 15 minut do lodówki, celem schłodzenia. Gotowe i smacznego
Miksowanie masła.
Do masła dodawać stopniowo masę krówkową.
Krem gotowy.