Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszny krem do przekładania wafli tortowych. Zmiksowane masło połączone z masą krówkową to pyszne połączenie. Wafle przełożone takim kremem to po prosu pyszny deser który polecam.
mikser, miska, łyżka,
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 84
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1400
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2853
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 84
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1400
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2853
Składniki
Masło zmiksować na puszystą masę, cały czas miksując dodawać porcjami masę krówkową. Po połączeniu gotowy krem włożyć na 15 minut do lodówki, celem schłodzenia. Gotowe i smacznego
Miksowanie masła.
Do masła dodawać stopniowo masę krówkową.
Krem gotowy.