Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34870
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15328
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34870
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15328
Składniki
Biszkopt przeciąć na dwie równe części
Krem: Wszystkie składniki należy ugotować i odstawić do ostygnięcia
Utrzeć kostkę margaryny "Kasi" i dokładać masę budyniową, ucierać do gładkiej masy.
Polewa: cukierki , margarynę i 2 łyżki wody należy rozpuścić na gładką masę
Biszkopt przełożyć kremem, trochę posmarować wierzch też kremem, poukładać bezy lub większe pokruszyć. Polać ciepłą polewą z Krówek.