Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1403
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1335
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1403
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1335
Składniki
Biszkopt przeciąć na dwie równe części
Krem: Wszystkie składniki należy ugotować i odstawić do ostygnięcia
Utrzeć kostkę margaryny "Kasi" i dokładać masę budyniową, ucierać do gładkiej masy.
Polewa: cukierki , margarynę i 2 łyżki wody należy rozpuścić na gładką masę
Biszkopt przełożyć kremem, trochę posmarować wierzch też kremem, poukładać bezy lub większe pokruszyć. Polać ciepłą polewą z Krówek.