Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zachwycić gości pysznym ciastem, ale przy okazji nie tracić czasu na jego przygotowanie? Sięgnijcie po przepis na "krówkę", gwarantujemy, że będziecie często do niego wracać. Ciasto jest gotowe w zaledwie 10 minut!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1576
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1332
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1389
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1329
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1576
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1332
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1389
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1329
Składniki
Blaszkę do pieczenia wyłóż papierem. Na dnie ułóż ciasno, obok siebie krakersy.
Schłodzoną śmietankę ubij wraz z serkiem mascarpone i cukrem pudrem. Gdy składniki się połączą, wyłóż masę na krakersy i wygładź.
Na wierzch ułóż kolejną warstwę krakersów, następnie rozsmaruj na nich masę kajmakową.
Całość posyp startą gorzką czekoladą. Włóż do lodówki na minimum 1,5 godziny.