Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2459
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 135
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 717
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2459
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 135
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 717
Składniki
Na blaszkę o wymiarach 35 x 25 wyłożyć herbatniki maślane, na to masę budyniową Karpatka przygotowaną według przepisu na opakowaniu, na to wyłożyć warstwę krakersów. Puszkę z masą krówkową wstawić na 20 minut do garnka z gorącą wodą ( aby łatwiej się rozsmarowała na krakersach). Wyłożyć masę krówkową na krakersy i na masę wyłożyć kolejną warstwę krakersów. Na wierzch wyłożyć śnieżki ubite według przepisu na opakowaniu z żelatyną. Można udekorować potartą czekoladą lub ozdobami z czekolady. SMACZNEGO!!!