Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 121
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 89
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 121
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 89
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
Składniki
Do miski przełożyć wszystkie składniki. Należy zagnieść ręką lub robotem kuchennym
Z ciasta uformować kul, owinąć w folie spożywczą i włożyć do lodówki na co najmniej 1 godzinę.
Schłodzone ciasto rozwałkować na posypaną mąka blacie na grubosc 5 mm. Z ciasta wykrawać dowolne kształty. W odstepach układać na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku ok.12 minut w temp 180 stopni C. Po upieczeniu ciasteczek pozostawić do ostygnięcia. Smacznego