Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam kruche ciasteczka w trzech odslonach!Dobrych na kazda okazje!
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 367
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 391
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 821
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 367
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 391
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 821
Składniki
Wszystkie skladniki razem zagniatamy na kruche ciasto. Ciasto dzielimy na 3 czesci.Do jednej dajemy platki owciane,wyrabiamy i formujemy kuleczki i ukladamy na blasze wylozonej papierem do pieczenia lub mata sylikonowa.Do drugiej czesci dajemy wiórki kokosowe a do trzecie zurawine. Wyszlo mi ok.40 sztuk
Pieczemy w nagrzanym piekarniku góra/dól 175 stopni przez 25 min. Po wystudzeniu mozemy polac polewa czekoladowa! SMACZNEGO!