Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam kruche ciasteczka w trzech odslonach!Dobrych na kazda okazje!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1076
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5631
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8746
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18077
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1076
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5631
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8746
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18077
Składniki
Wszystkie skladniki razem zagniatamy na kruche ciasto. Ciasto dzielimy na 3 czesci.Do jednej dajemy platki owciane,wyrabiamy i formujemy kuleczki i ukladamy na blasze wylozonej papierem do pieczenia lub mata sylikonowa.Do drugiej czesci dajemy wiórki kokosowe a do trzecie zurawine. Wyszlo mi ok.40 sztuk
Pieczemy w nagrzanym piekarniku góra/dól 175 stopni przez 25 min. Po wystudzeniu mozemy polac polewa czekoladowa! SMACZNEGO!