Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, rozpływające się w ustach ciasteczka z różaną marmoladą. Zrobiłam je z pomocą specjalnej maszynki do ciasteczek, ale można użyć np.szprycy.
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 21
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 25
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 20
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 25
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 22
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 21
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 25
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 20
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 25
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 22
Składniki
Utrzyj masło z cukrem, następnie dodaj wszystkie mokre składniki. Na sam koniec wsyp mąkę i sól.
Na blachę wyciśnij ciasteczka, a na nich umieść niewielką ilość marmolady. Piecz w 175°C ok. 13 minut. Smacznego :)