Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, rozpływające się w ustach ciasteczka z różaną marmoladą. Zrobiłam je z pomocą specjalnej maszynki do ciasteczek, ale można użyć np.szprycy.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4948
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13378
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5829
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7514
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4948
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13378
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5829
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7514
Składniki
Utrzyj masło z cukrem, następnie dodaj wszystkie mokre składniki. Na sam koniec wsyp mąkę i sól.
Na blachę wyciśnij ciasteczka, a na nich umieść niewielką ilość marmolady. Piecz w 175°C ok. 13 minut. Smacznego :)