Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ożywcza mięta w ciasteczkach zawsze świetnie smakuje. Można je przechowywać w szklanych lub metalowych pojemnikach.
paszteciki z ciasta serowego - bez drożdży i proszku do pieczenia
Odsłon: 279
Bitka schabowa podana z kluskami śląskimi i buraczkami.
Odsłon: 938
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 290
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 168
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 704
Polecam.
Odsłon: 256
paszteciki z ciasta serowego - bez drożdży i proszku do pieczenia
Odsłon: 279
Bitka schabowa podana z kluskami śląskimi i buraczkami.
Odsłon: 938
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 290
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 168
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 704
Polecam.
Odsłon: 256
Składniki
Wszystkie składniki zmiksować w malakserze. Zagnieść ciasto, zawinąć w filię i schłodzić w lodówce.
Potem rozwałkować ciasto pomiędzy folią ( wtedy nie musimy podsypywać mąką ). Wałkować na grubość do1 cm. Foremkami lub szklanką wykroić wzór. Ciastka przełożyć na blachę z papierem do pieczenia i piec w 190 C przez ok. 15 minut.