Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ożywcza mięta w ciasteczkach zawsze świetnie smakuje. Można je przechowywać w szklanych lub metalowych pojemnikach.
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 74
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 175
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 375
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 74
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 175
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 375
Składniki
Wszystkie składniki zmiksować w malakserze. Zagnieść ciasto, zawinąć w filię i schłodzić w lodówce.
Potem rozwałkować ciasto pomiędzy folią ( wtedy nie musimy podsypywać mąką ). Wałkować na grubość do1 cm. Foremkami lub szklanką wykroić wzór. Ciastka przełożyć na blachę z papierem do pieczenia i piec w 190 C przez ok. 15 minut.