Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ożywcza mięta w ciasteczkach zawsze świetnie smakuje. Można je przechowywać w szklanych lub metalowych pojemnikach.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 200
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 901
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1817
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3457
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27303
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 200
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 901
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1817
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3457
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27303
Składniki
Wszystkie składniki zmiksować w malakserze. Zagnieść ciasto, zawinąć w filię i schłodzić w lodówce.
Potem rozwałkować ciasto pomiędzy folią ( wtedy nie musimy podsypywać mąką ). Wałkować na grubość do1 cm. Foremkami lub szklanką wykroić wzór. Ciastka przełożyć na blachę z papierem do pieczenia i piec w 190 C przez ok. 15 minut.