Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie do wykonania.
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 45
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 76
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 32
Słodki melon oraz słona szynka parmeńska to ciekawe połączenie, które genialn...
Odsłon: 26
Nie masz pomysłu, jakie danie wegetariańskie podać na grillu? Doskonale spraw...
Odsłon: 24
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 45
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 76
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 32
Słodki melon oraz słona szynka parmeńska to ciekawe połączenie, które genialn...
Odsłon: 26
Nie masz pomysłu, jakie danie wegetariańskie podać na grillu? Doskonale spraw...
Odsłon: 24
Składniki
Kiwi obieramy ze skórki i kroimy w plasterki o grubości 1 cm. Następnie wszystkie składniki wrzucamy do miski i dokładnie wyrabiamy. Ciasto będzie lepkie ale tak ma być. Następnie wykładamy formę papierem do pieczenia i wkładamy ciasto równomiernie je rozprowadzając. Na górę układamy kiwi i posypujemy je cukrem aby uzyskać chrupiącą górę i tak dosłodzimy trochę kiwi bo moje były lekko kwaśne. Nagrzewamy piekarnik do 170 C. i wkładamy ciasto. Pieczemy około 35-40 min. aż góra nam się zarumieni i sprawdzamy dla pewności patyczkiem. SMACZNEGO.........