Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kruche ciasto z rabarbarem i kruszonką.Jest niezwykle kruche i aromatyczne pachnące cynamonem i wanilią.
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45649
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23128
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1367
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45649
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23128
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1367
Składniki
Z podanych składników zagnieść kruszonkę wstaw do lodówki. Rabarbar umyj,obierz i pokrój w kostkę posyp cynamonem i cukrem odstaw. Mąkę przesiej z proszkiem do pieczenia dodaj masło, żółtka, cukier, cukier waniliowy i śmietanę.Zagnieść ciasto. Blachę o wymiarach 25x35 wyłóż papierem do pieczenia ciasto rozwałkuj i wyłóż do blachy. Ciasto posmaruj białkiem wyłóż rabarbar i posyp kruszonką. Ciasto piecz około 35 minut w temperaturze 180 st.Smacznego.