Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kruche ciasto z rabarbarem i kruszonką.Jest niezwykle kruche i aromatyczne pachnące cynamonem i wanilią.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5616
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8860
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7844
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5386
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5616
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8860
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7844
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5386
Składniki
Z podanych składników zagnieść kruszonkę wstaw do lodówki. Rabarbar umyj,obierz i pokrój w kostkę posyp cynamonem i cukrem odstaw. Mąkę przesiej z proszkiem do pieczenia dodaj masło, żółtka, cukier, cukier waniliowy i śmietanę.Zagnieść ciasto. Blachę o wymiarach 25x35 wyłóż papierem do pieczenia ciasto rozwałkuj i wyłóż do blachy. Ciasto posmaruj białkiem wyłóż rabarbar i posyp kruszonką. Ciasto piecz około 35 minut w temperaturze 180 st.Smacznego.