Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kruche ciasteczka w kształcie łabędzi:)
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 746
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1542
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6065
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8916
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 746
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1542
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6065
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8916
Składniki
wszystkie składniki włożyć do miskę (lub jak ktoś woli na stolnicę) I zagnieść ciasto
Włożyć ciasto do lodówki na 1 godzinę
Po godzinie rozwałkuj ciasto i uformuj z niego łabędzie (lub inne kształty)
Ciasteczka ułóż na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i piecz ok.12 minut w temperaturze 180 stopni.
po upieczeniu polukruj łabędzie lukrem smacznego!