Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie pachnące kokosem ciasto
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 209
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 209
Składniki
Zarobić ciasto, można włożyć do lodówki, lub od razu wałkować, najlepiej się wałkuje na tym papierze na którym się będzie piekło. Śliwki wypestkować i ułożyć połówki na cieście.
Składniki kruszonki połączyć, ubić pianę z białek, rozsmarować na śliwkach, posypać kruszonką, włączyć piekarnik na 180", w tym czasie ciasto podrośnie. Piec ok 40-45 min