Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie pachnące kokosem ciasto
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 48
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 627
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 1582
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 340
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 48
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 627
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 1582
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 340
Składniki
Zarobić ciasto, można włożyć do lodówki, lub od razu wałkować, najlepiej się wałkuje na tym papierze na którym się będzie piekło. Śliwki wypestkować i ułożyć połówki na cieście.
Składniki kruszonki połączyć, ubić pianę z białek, rozsmarować na śliwkach, posypać kruszonką, włączyć piekarnik na 180", w tym czasie ciasto podrośnie. Piec ok 40-45 min