Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię coś słodkiego do kawy, dlatego postanowiłam wykorzystać , ciasto francuskie , które doskonale komponuje się z owocami.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 251
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2661
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1835
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3542
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28704
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 251
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2661
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1835
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3542
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28704
Składniki
Ciasto kroimy na 12 porcji.Piekarnik rozgrzewamy do 200 stopni.
Brzoskwinie dzielimy na połowy, jeżeli za duże to przycinamy.Na każdy prostokąt nakładamy brzoskwinię i łyżeczkę serka.
Formułujemy łódeczkę i układamy w naczyniu żaroodpornym.
Wkładamy do piekarnika i pieczemy 25 minut.