Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden z moich ulubionych deserów.Letni pyszny deser,robi się go szybko ,nawet gdy wpadną znajomi.
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 7070
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 362
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13408
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2685
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 7070
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 362
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13408
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2685
Składniki
Przygotować wysokie pucharki do lodów.Na dnie ułożyć po 2 przełamane na pół biszkopty.Śmietanę ubić na sztywno z cukrem pudrem i kilkoma kroplami olejku.
Biszkopty w pucharkach polać 2-3 łyżkami kawy.Na biszkopty ułożyć po gałce lodów śmietankowych,następnie wycisnąć po dużej rozetce z bitej śmietany i na koniec posypać startą czekoladą.Wbić całe biszkopty na deser dekoracyjnie.