Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden z moich ulubionych deserów.Letni pyszny deser,robi się go szybko ,nawet gdy wpadną znajomi.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8723
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 617
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8723
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 617
Składniki
Przygotować wysokie pucharki do lodów.Na dnie ułożyć po 2 przełamane na pół biszkopty.Śmietanę ubić na sztywno z cukrem pudrem i kilkoma kroplami olejku.
Biszkopty w pucharkach polać 2-3 łyżkami kawy.Na biszkopty ułożyć po gałce lodów śmietankowych,następnie wycisnąć po dużej rozetce z bitej śmietany i na koniec posypać startą czekoladą.Wbić całe biszkopty na deser dekoracyjnie.