Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden z moich ulubionych deserów.Letni pyszny deser,robi się go szybko ,nawet gdy wpadną znajomi.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44605
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181978
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 188
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44605
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181978
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 188
Składniki
Przygotować wysokie pucharki do lodów.Na dnie ułożyć po 2 przełamane na pół biszkopty.Śmietanę ubić na sztywno z cukrem pudrem i kilkoma kroplami olejku.
Biszkopty w pucharkach polać 2-3 łyżkami kawy.Na biszkopty ułożyć po gałce lodów śmietankowych,następnie wycisnąć po dużej rozetce z bitej śmietany i na koniec posypać startą czekoladą.Wbić całe biszkopty na deser dekoracyjnie.