Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 640
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 120
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 185
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 640
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 120
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 185
Składniki
Wszystko mieszamy razem (ja użyłam robota kuchennego)
blaszkę smarujemy masełkiem i obsypujemy bułką tartą
Wylewamy masę
Pieczemy w zależności od blaszki,moja była dość głęboka wiec piekłam 30 minut w temperaturze 180,warto czasem zaglądać żeby zbytnio się nie zarumieniło:)