Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 59
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 36
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 59
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 36
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem, dodawać po jednym żółtku, dobrze utrzeć. Obrane jabłka zetrzeć na dużych otworach. Dodać mak, póżniej jabłka i pozostałe składniki, wymieszać.
Na końcu ubić pianę z białek,lekko wymieszać.
Piec około 1 godz.
Makowiec polać polewą, można również przełożyć cienko masą budyniową.