Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7943
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1268
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13731
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7943
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1268
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13731
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem, dodawać po jednym żółtku, dobrze utrzeć. Obrane jabłka zetrzeć na dużych otworach. Dodać mak, póżniej jabłka i pozostałe składniki, wymieszać.
Na końcu ubić pianę z białek,lekko wymieszać.
Piec około 1 godz.
Makowiec polać polewą, można również przełożyć cienko masą budyniową.