Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7694
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2889
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7694
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2889
Składniki
Marchew zetrzeć na drobnej tarce. Jajka zmiksować z cukrem, aż cukier się rozpuści. Na przemian dodawać mąkę przesianą z proszkiem i sodą oraz olej olej. Przyprawę do piernika i cynamon wymieszać i dokładnie połączyć z ciastem. Startą marchew odcisnąć i dodać do masy. Wymieszać szpatułką. Ciasto wyłożyć na blaszkę i piec 160* 60 minut. Masło zmiksować na puch z cukrem pudrem. Stopniowo dokładać serek. Polewą smarować wystudzone ciasto.