Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciężkie i wilgotne. Kwaśny rabarbar i biała czekolada to połączenie idealne. Polecam.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116410
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7950
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2999
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1504
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1282
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116410
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7950
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2999
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1504
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1282
Składniki
Czekoladę posiekaj. Mąkę, cukier, proszek do pieczenia i czekoladę wymieszaj. W drugim naczyniu maślankę połącz z olejem i jajkami. Składniki z obu naczyń wymieszaj. Blaszkę o wymiarach 26x20 cm wyłóż papierem do pieczenia. Wyłóż ciasto. Ciasto przykryj rabarbarem. Składniki na kruszonkę zagnieć do czasu utworzenia się grudek. Ciasto posyp kruszonką. Piecz w 180 stopniach C przez ok. 40 minut.