Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubione Wielkanocne ciasto mojego dziecka. Jest smaczne, a dodatkowo swoim bajkowym, radosnym wyglądem przyciąga oczy.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6998
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30515
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29252
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6998
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30515
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29252
Składniki
Ciasto: Wszystkie składniki dokładnie ze sobą zagniatam. Owijam folią i wkładam do lodówki na ok. 30 minut.Schłodzonym ciastem wykładam formę w kształcie zająca. Piekę 25 minut w 180 st. C.
Wystudzone ciasto dekoruję za pomocą masy kajmakowej i innych dodatków (np. migdały, czekolada, kolorowe opłatki).