Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i zdrowe
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4883
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13251
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5799
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7436
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4883
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13251
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5799
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7436
Składniki
Mąki, ksylitol, sól i proszek mieszamy w dużej misce. Dodajemy roztopiony olej kokosowy, masło orzechowe oraz wodę i zagniatamy ciasto ręką. Jeśli ciasto jest za suche, dodajemy więcej wody, ciasto powinno być plastyczne i lekko rwące się. Lepimy małe kulki, następnie rozgniatamy widelcem. Pieczemy 12-15 minut w temperaturze 180 stopni C. Po ostygnięciu ciasteczek możemy polać gorzką czekoladą.
Więcej przepisów:https://kazimierzdieta.wordpress.com/