Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis pozwoli Wam przygotować pierniczki nawet na ostatnią chwilę przed Świętami Bożego Narodzenia,a co najważniejsze są miękkie zaraz po upieczeniu. Polecam
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 940
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4568
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1201
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 534
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 940
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4568
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1201
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 534
Składniki
mąkę przesiać do miski miód i margarynę podgrzać do rozpuszczenia i wystudzić dodać to miski oraz dodać wszystkie pozostałe składniki wyrobić ciasto gdy ciasto będzie się kleić do rąk należy podsypać mąką cienko rozwałkować ciasto i wykrawać dowolne kształty choinki lub gwiazdki wstawić do nagrzanego piekarnika do 180 stopni Celsjusza i piec od 10 do 15 minut z takiej porcji wyjdzie cztery blachy w zależności od wielkości kształtów jakie chcecie uzyskać polecam.