Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybki deserek i bardzo smaczny:) Korpusy z ciasta kruchego, borówki, żelatyna deserowa ze śmietanką. Pychotka:)
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19014
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6915
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19014
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6915
Składniki
1. Żelatynę przygotowuję wg przepisu, łączę ze śmietanką z cukrem i czekam aż ostygnie – będzie gęsta, zimna ale nie stężeje całkowicie.
2. Na korpusy wylewam trochę żelatyny (max 1/2 korpusu).
3. Układam borówki. Polewam resztą żelatyny.