Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne choc troszke pracochłonne:)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 2595
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 178
Przepyszne, szybkie i efektowne danie, które świetnie sprawdzi się zarówno w...
Odsłon: 69
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 2595
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 178
Przepyszne, szybkie i efektowne danie, które świetnie sprawdzi się zarówno w...
Odsłon: 69
Składniki
Make, cukier, sode posiekac z margaryna. Dodac jajka, miód i smietane i szybko zagniesc ciasto. Podzielic na trzy częsci i kazda upiec odzielnie na papierze do pieczenia. Warstwy ciasta sa bardzi cienkie i po upieczeniu twarde. Budyn ugotowac w dwoch sz. mleka i ostudzic. Zimny utrzec z maslem roslinnym i zpachem rumowym. jablka obrac, pokroic na male czesci i przesmazyc tak by sie rozpadaly. Do goracych dodac galaretki i juz nie gotowac. Zostawic by ostygły.
Przełozenie ciasta.
ciasto - przesmażone jabłka z galaretka - ciasto - krem - ciasto- troszke kremu. Mozna posytac starta czekolada.
samcznego