Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 188
Łatwa w przygotowaniu zapiekanka składająca się z papryki, cebuli oraz mielon...
Odsłon: 284
Korzystając z uroków lata i świeżych warzyw, które nam daje, możemy przygotow...
Odsłon: 380
Makaron z bakłażanem to znakomita propozycja na obiad lub treściwą kolację.
Odsłon: 176
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 188
Łatwa w przygotowaniu zapiekanka składająca się z papryki, cebuli oraz mielon...
Odsłon: 284
Korzystając z uroków lata i świeżych warzyw, które nam daje, możemy przygotow...
Odsłon: 380
Makaron z bakłażanem to znakomita propozycja na obiad lub treściwą kolację.
Odsłon: 176
Składniki
Miód z margaryną rozetrzeć dodać do mąki z resztą składników i wyrobić. Wyrobione ciasto podzielić na 3 części i upiec każde osobno. Piec w nagrzanym piekarniku do 180 stopni przez 10 minut.
Mleko zagotować z grysikiem i ostudzić. Margarynę utrzeć z cukrem. Dodać olejek i po łyżce ostudzonego grysiku ciągle ucierając.
. Układać warstwami; ciasto, powidła, masa, ciasto, powidła, masa, ciasto. Na koniec ciasto polać polewą czekoladową i posypać wiórkami kokosowymi. Najlepiej smakuję na drugi dzień gdy ciasto nasiąknie masą.