Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostało mi pół puszki masy makowej i wyszło mrowisko-szybki i pyszny placek.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 59
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11026
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 59
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11026
Składniki
Białka ubić na sztywną pianę, dodać cukier i żółtka wymieszać. Do masy makowej dać mąkę, bułkę tartą i orzechy, połączyć z jajkami i delikatnie wymieszać, wylać do formy ( u mnie keksówka ). Piec ok 45 min w 180". można polać polewą.