Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy w domu zalegają dojrzałe banany...
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 39159
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 405
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 175
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 375
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9260
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 39159
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 405
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 175
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 375
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9260
Składniki
Banany obieram i dokładnie rozgniatam widelcem. Do bananów dodaję jajko, cukier i jogurt i chwilę miksuję. Do masy dodaję pozostałe składniki i mieszam łyżką. Ciasto wykładam do foremek muffinkowych, wciskam po jednej kostce czekolady i wstawiam foremki do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 20-25 minut, aż zrobią się rumiane. Smacznego