Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffinki bardziej kokosowe z czekoladą. Podane proporcje na około 20 szt.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5606
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1094
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12188
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5159
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1523
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5606
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1094
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12188
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5159
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1523
Składniki
Jajka zmiksować z cukrem, oraz z cukrem waniliowym.
Dodać wiórki, czekoladę oraz orzechy. Zmiksować
Dodać mąkę, delikatnie wymieszać łyżką. Na końcu dodać tłuszcz. Wymieszać. Gotowe ciasto nakładać do foremek. Piec w temperaturze 180 st, termoobieg, przez 25-30 min.