Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie pachną krówkami.Polecam wszystkim łasuchom!
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 109
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 109
Składniki
Kruszonka.Mąkę zagnieść z masłem, cukrem, olejkiem i drobno pokrojonymi krówkami
Ciasto.Mąkę wymieszaj z proszkiem do pieczenia, sodą i cukrem waniliowym,dodaj pokrojone krówki i jabłka.W osobnej misce połącz jajka , jogurt oraz cukier,wlej olej i wymieszaj.Do suchych składników dodaj mokre i dokładnie wymieszaj.Papilotki napełniaj do 2/3 wysokości posyp kruszonką piec 20 minut w 190 st.