Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piernik w zupełnie innym wydaniu ! Po ciężkostrawnej wigilijnej kolacji ciekawe i wesołe MIKOŁAJKI wzbudziły uśmiech na twarzach rodzinki ;-)
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1720
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15117
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3441
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8909
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1720
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15117
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3441
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8909
Składniki
Jajka zmiksować z cukrem i miodem dodać wodę,olej,proszek do pieczenia,przyprawę i mąkę.Dokładnie zmiksować na jednolitą masę. Formę do pieczenia babeczek wyłożyć papilotkami i napełnić je do połowy ciastem.Wstawić do rozgrzanego (170) piekarnika i piec 23 min. Po przestudzeniu wyjąć mufinnki ,aby przestygły. Mleko zmiksować ze śnieżką i wstawić do lodówki.
Tuż przed podaniem w truskawkach odciąć czubek, połączyć wszystko bitą śmietaną jak na zdjęciu z czekolady zrobić oczka i gotowe ;-)
SMACZNEGO !