Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te babeczki to fajny pomysł na to, jak ciekawie i kolorowo mogą się prezentować...
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85211
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2511
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9972
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3953
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7085
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85211
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2511
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9972
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3953
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7085
Składniki
Mąkę wymieszać z cukrem, proszkiem do pieczenia i kakao. W innej misce wymieszać jajo z mlekiem i olejem. Suche przesypać do mokrych i wymieszać ręcznie. Ser zmiksować z cukrem pudrem, jajem i mąką ziemniaczaną. Do papilotek rozłożyć ciasto. Następnie nakładać po łyżce sera i wcisnąć ćwiartkę śliwki.
Piec w temp. 180 stopni przez ok. 20-25 min. Smacznego!