Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffiny to świetny pomysł na szybki deser, gdy na szybko trzeba przygotować jakiś fajny deser ;)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112934
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 260
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 568
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 487
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 862
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112934
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 260
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 568
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 487
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 862
Składniki
Serek zmiksować z cukrem i jajami. Następnie stale miksując wlewać mleko. Potem dodać wymieszaną mąkę z proszkiem do pieczenia i połączyć. Na końcu dodać ćwiartki owoców.
Ciasto rozłożyć do papilotek. Piec w temp. 180 stopni przez ok. 20-25 min. Ostudzić. Serek zmiksować z jogurtem i miodem. Ostudzone muffinki przystroić kremem i plastrem brzoskwini. Smacznego!