Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niejednego łasucha można zaskoczyć tymi słodkimi babeczkami, które na dodatek w miarę szybko się przyrządza ;)
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 198
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 278
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 282
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 198
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 278
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 282
Składniki
Serek zmiksować z jajem i cukrem. Następnie wlać mleko i olej, połączyć. Wsypać zmieszaną mąkę z sodą i zmiksować. Ciasto rozłożyć do papilotek. Do ciasta powtykać ćwiartki umytych i osuszonych truskawek.
Piec w temp.160 stopni przez ok. 20-25 min. Ostudzić. W kąpieli wodnej rozpuścić czekoladę, dodać śmietankę, wymieszać. Polać po ostudzonych muffinkach. Smacznego!