Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niejednego łasucha można zaskoczyć tymi słodkimi babeczkami, które na dodatek w miarę szybko się przyrządza ;)
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 210
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 113
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27908
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 210
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 113
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27908
Składniki
Serek zmiksować z jajem i cukrem. Następnie wlać mleko i olej, połączyć. Wsypać zmieszaną mąkę z sodą i zmiksować. Ciasto rozłożyć do papilotek. Do ciasta powtykać ćwiartki umytych i osuszonych truskawek.
Piec w temp.160 stopni przez ok. 20-25 min. Ostudzić. W kąpieli wodnej rozpuścić czekoladę, dodać śmietankę, wymieszać. Polać po ostudzonych muffinkach. Smacznego!