Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezonowe muffiny ze śliwkami.Ciasto jest pyszne,mięciutkie,jak drożdżówki:)Najlepsze ciasto na muffinki jakie jadłam.Przepis znalazłam na blogu:moje wypieki.blox.pl
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 321
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 410
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 225
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 354
Eggah to nic innego jak pieczony omlet z dodatkiem warzyw. Danie wywodzi się...
Odsłon: 387
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 321
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 410
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 225
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 354
Eggah to nic innego jak pieczony omlet z dodatkiem warzyw. Danie wywodzi się...
Odsłon: 387
Składniki
Tradycyjnie-w jednym naczyniu wymieszać składniki suche,w drugim mokre,połączyć razem,dodając na koniec śliwki.
Ciasto nałożyć do formy na muffinki,każdą muffinkę posypać cukrem ,piec ok.25 minut w temperaturze 190 stop.C.Poczekać chwilę zanim przestygną,potem wyciągnąć z formy.Studzić na kratce.