Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny, puszysty i lekko wilgotny murzynek z powidłami śliwkowymi i zsiadłym mlekiem, polany polewą czekoladową i posypany wiórkami kokosowymi.
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 53
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 17
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 297
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1399
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 53
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 17
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 297
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1399
Składniki
Miękkie masło utrzyj z cukrem na puszystą masę, dodając po jednym jajku, utrzyj na puszystą masę, następnie dodaj zsiadłe mleko oraz powidła śliwkowe, wymieszaj. Na koniec dodaj przesianą mąkę z sodą i kakao. Wszystko razem wymieszaj do połączenia składników.
Blachę o wymiarach 26x35 wyłóż papierem do pieczenia i przełóż ciasto, wstaw do nagrzanego do 180 st. piekarnika na około 45 minut lub do suchego patyczka,
Składniki na polewę włóż do rondelka i pogrzej do rozpuszczenia się składników. Wystudzone ciasto polej polewą i posyp wiórkami kokosowymi.