Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe, szybkie, zawsze sie udaje. :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8492
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 550
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8492
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 550
Składniki
Jajka z cukrem i aromatem roztrzepac mikserem. Dolać masło i cały czas miksując dodawać mąkę przesiana z proszkiem i kakao oraz przyprawę korzenną. Na koniec wmieszać bakalie.
Piec ok pół godziny w 180 st. Na wierzch polecam polewę czekoladową dla wzmocnienia efektu. Smacznego. :)