Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oczywiście jest to nowa odsłona tego ciasta- wegańska i bezglutenowa! A jednak obłędnie pyszna ;)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7572
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2615
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7572
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2615
Składniki
Fasolę namoczyć (najlepiej całą noc), a następnie ugotować do całkowitej miękkości.
Zblendować banany z daktylami, stevią i mąką sojową oraz mlekiem migdałowym.
Do masy dodawać stopniowo fasolę przez cały czas blendować- do uzyskania gładkiej konsystencji.
Do całości dodać pokruszone orzechy nerkowca, wymieszać i przełożyć do małej tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia.
Piec około 50 minut w temperaturze 180 stopni.