Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oczywiście jest to nowa odsłona tego ciasta- wegańska i bezglutenowa! A jednak obłędnie pyszna ;)
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 406
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1355
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25379
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 406
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1355
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25379
Składniki
Fasolę namoczyć (najlepiej całą noc), a następnie ugotować do całkowitej miękkości.
Zblendować banany z daktylami, stevią i mąką sojową oraz mlekiem migdałowym.
Do masy dodawać stopniowo fasolę przez cały czas blendować- do uzyskania gładkiej konsystencji.
Do całości dodać pokruszone orzechy nerkowca, wymieszać i przełożyć do małej tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia.
Piec około 50 minut w temperaturze 180 stopni.