Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oczywiście jest to nowa odsłona tego ciasta- wegańska i bezglutenowa! A jednak obłędnie pyszna ;)
Mule w białym winie z wyraźną nutą czosnku to idealne danie na romantyczną ko...
Odsłon: 1138
Mule w białym winie z wyraźną nutą czosnku to idealne danie na romantyczną ko...
Odsłon: 1138
Składniki
Fasolę namoczyć (najlepiej całą noc), a następnie ugotować do całkowitej miękkości.
Zblendować banany z daktylami, stevią i mąką sojową oraz mlekiem migdałowym.
Do masy dodawać stopniowo fasolę przez cały czas blendować- do uzyskania gładkiej konsystencji.
Do całości dodać pokruszone orzechy nerkowca, wymieszać i przełożyć do małej tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia.
Piec około 50 minut w temperaturze 180 stopni.