Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka owsiane z dodatkiem mąki pełnoziarnistej, z żurawiną, kokosem, orzeszkami, pestkami dyni i migdałami.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113263
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 693
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1214
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 773
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113263
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 693
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1214
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 773
Składniki
Otręby zalewamy 200ml mleka, i podgrzewamy 2 minuty w mikrofali - można na kuchence gazowej. Mąkę, proszek, jajko, słodzik, aromat - miksujemy. Dodajemy podgrzane otręby, ziarna, żurawinę i kokos - mieszamy. Masę nakładamy łyżką na papier do pieczenia. Pieczemy ok 25 minut w temperaturze 180stopni. Najlepiej sprawdzać ciasteczka :)