Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczne w przygotowaniu pączki. Ciasto zrobisz dosłownie w 2 minuty, wystarczy zmiksować ze sobą wszystkie składniki. Aby zmniejszyć kaloryczność pączków, zamiast cukru możesz sięgnąć po dowolny słodzik.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 221
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1050
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 515
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666498
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 221
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1050
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 515
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666498
Składniki
W misie blendera zmiksuj na gładki krem serek wiejski. Następnie dodaj jajka i cukier, ponownie zmiksuj.
Do masy przesiej mąkę wymieszaną wraz z sodą oczyszczoną i kolejny raz zmiksuj całość.
W niewielkim garnku rozgrzej olej. Łyżeczką nabieraj porcje ciasta i smaż na złoty kolor.
Usmażone pączki odsącz z nadmiaru tłuszczu.
Podawaj posypane cukrem pudrem.