Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśnik pycha a farsz pasuje idealnie do naleśników ;)
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85327
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2618
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10053
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4144
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7178
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85327
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2618
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10053
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4144
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7178
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać mikserem , do jednolitej masy . Na rozgrzaną patelnię nalać odrobinę oleju potem nalać ciasto
Farsz : DO naczynia wlać śmietanę , dodać pokrojony ser topiony i odcisniętą bułkę oraz podsmażoną cebulę pieprz i sól. Wszystkie składniki ucierać do uzyskanej masy . Sporządzoną masę smarować naleśniki, zwijając je w rulon i obtaczać w rozbitym jajku i tartej bułce. Smażyć na złoty kolor .