Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśnik pycha a farsz pasuje idealnie do naleśników ;)
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 158
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 19
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 85
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 411
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19579
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 158
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 19
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 85
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 411
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19579
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać mikserem , do jednolitej masy . Na rozgrzaną patelnię nalać odrobinę oleju potem nalać ciasto
Farsz : DO naczynia wlać śmietanę , dodać pokrojony ser topiony i odcisniętą bułkę oraz podsmażoną cebulę pieprz i sól. Wszystkie składniki ucierać do uzyskanej masy . Sporządzoną masę smarować naleśniki, zwijając je w rulon i obtaczać w rozbitym jajku i tartej bułce. Smażyć na złoty kolor .