Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oto przepis na bezglutenowe oreo :). Zapraszam!
Placuszki te są idealnym przemytnikiem warzyw i owoców dla tych, którzy są z...
Odsłon: 134
dziś zapraszam Was na rewelacyjne, domowe drożdżówki, bułeczki z serem i lukr...
Odsłon: 289
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 23600
Pączki wiedeńskie, pączki hiszpańskie czy gniazdka - bez względu na nazwę to...
Odsłon: 326
Placuszki te są idealnym przemytnikiem warzyw i owoców dla tych, którzy są z...
Odsłon: 134
dziś zapraszam Was na rewelacyjne, domowe drożdżówki, bułeczki z serem i lukr...
Odsłon: 289
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 23600
Pączki wiedeńskie, pączki hiszpańskie czy gniazdka - bez względu na nazwę to...
Odsłon: 326
Składniki
Wsyp do miski wszystkie suche składniki, wymieszaj i dodaj jajko i pokrojone w kawałki masło. Ugnieć. Zawiń folią spożywczą i odstaw do lodówki na minimum 30min.
Schłodzone ciasto rozwałkuj na grubość 2-3 mm. Z rozwałkowanego ciasta wykrój ciasteczka i ułóż na wyłożonej papierem do pieczenia blaszce. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 10-11min.
Ostudzone ciastka przełóż nadzieniem.