Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wśród zapasów znalazłam orkiszową kaszę mannę, a na opakowaniu przepis na ciasto. Pozostałe składniki też miałam, więc od razu zrobiłam.
Baza do zup jest sporym ułatwieniem podczas gotowania różnych potraw. Przydaj...
Odsłon: 45
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 598
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 272
Pare zasad jak ugotować smaczny, klarowny rosół. Mój na zdjęciu jest rosołem...
Odsłon: 72
Baza do zup jest sporym ułatwieniem podczas gotowania różnych potraw. Przydaj...
Odsłon: 45
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 598
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 272
Pare zasad jak ugotować smaczny, klarowny rosół. Mój na zdjęciu jest rosołem...
Odsłon: 72
Składniki
Piekarnik nagrzać do 200 stopni, tortownicę wyłożyć papierem do pieczenia.
Wszystkie suche składniki ciasta wymieszać, dodać mleko i całość zmiksować. Masę przełożyć do tortownicy, na wierzchu poukładać połówki orzechów. Piec ok. 30 minut na środkowym poziomie piekarnika. Po upieczeniu ostudzić, a przed podaniem posypać cukrem pudrem. Smacznego :)