Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Orzechowy miodownik"
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 152
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 64
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1091
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 152
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 64
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1091
Składniki
Margarynę stop z miodem. Dodaj ubite jajka i resztę składników. Upiecz 3 placki. Karmel orzechowy: orzechy upraż na miodzie i maśle. Krem: ugotuj budyń, zmiksuj z masłem. Ciasto posmaruj karmelem orzechowym, nakryj drugim plackiem, posmaruj kremem i resztą karmelu. Nakryj trzecim plackiem. Posmaruj gotowym karmelem.
<strong>Justyna Golarz z Dąbrowy</strong>Źródło: Takie jest życie