Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super deser lub słodkie co nie co do kawy lub herbaty.
Forma do pieczenia okrągła.
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 476
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 459
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 53
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 476
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 459
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 53
Składniki
Biszkopty ułożyć w okrągłej formie o średnicy 24 cm. Galaretki rozpuścić w 3 szklankach gorącej gotowanej wody, pozostawić do zakrzepnięcia. Krzepnącą galaretkę wymieszać z jabłkami z pigwą oraz serkami homogenizowanymi i wyłożyć na biszkopty.
Pestki granata wyłuskać, posypać po wierzchu. Schłodzić w lodówce około 2 godzin.