Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super deser lub słodkie co nie co do kawy lub herbaty.
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88275
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 31
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88275
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 31
Składniki
Biszkopty ułożyć w okrągłej formie o średnicy 24 cm. Galaretki rozpuścić w 3 szklankach gorącej gotowanej wody, pozostawić do zakrzepnięcia. Krzepnącą galaretkę wymieszać z jabłkami z pigwą oraz serkami homogenizowanymi i wyłożyć na biszkopty.
Pestki granata wyłuskać, posypać po wierzchu. Schłodzić w lodówce około 2 godzin.