Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 733
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5395
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9210
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 118
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 87
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 733
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5395
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9210
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 118
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 87
Składniki
Wykonanie Ciasta: Płatki owsiane zrumienić na 2 łyżkach masła. Następnie zagnieść ciasto z resztą masła, mąką, cukrami i jajkami.
Ciasto rozwałkować i wycinać sercową foremką ciasteczka.
Układać na pergaminie.
Piec w temperaturze 200 stopni przez 10 minut. Po upieczeniu przełożyć masą kokosową i polać polewą.
Wykonanie masy kokosowej: Schłodzoną śmietankę ubić, dodać cukier i jeszcze raz ubić, dodać serek mascarpone z wiórkami i połączyć składniki.
Wykonanie polewy: Mleczko zagotować, włożyć połamaną czekoladę, mieszać do całkowitego rozpuszczenia się czekolady, przed smarowaniem ciasteczek schłodzić w lodówce.